FSM-faaborg.DK
 Klubben               Cykling               Løb              Gåmotion            Skiløb            Triatlon
Nyheder Bestyrelse Kontakt Generalforsamling Love Skismøren   Stævner Om_os

Faaborg Ski- og Motionsklub er en aktiv forening. Klubben mål er, at alle medlemmer skal have en god oplevelse, når de motionerer.

Klubben dyrker ikke eliteaktiviteter, men mange medlemmer deltager med glæde i andre klubbers motionsaktiviteter.

Der findes følgende afdelinger: cykling, løb, gåmotion, skiløb/rulleski og triatlon. Klubkontingentet giver adgang til de 4 første afdelinger. Der er et ekstrakontingent til triatlonafdelingen.

Hver afdeling har sit eget udvalg. Udvalgene tager sig af den daglige træning/motion og sikrer, at nye medlemmer bliver budt velkommen og inddraget i klubben.

Klubbens medlemmer er næsten alle over 20 år og op til 90 år. Børn og unge er velkomne, men der er ikke særlige aktiviteter for dem. Se nærmere under de enkelte afdelinger.

Klubhuset

Klubben har et dejligt samlingspunkt i klubhuset på Gåsebjergsand ved Odensevej 150. Huset ligger midt i ”De Fynske Alper” med nogle af Danmarks bedste motionsruter lige uden for døren. Klubhuset ligger ved en af Danmarks største og mest populære Naturlegepladser, 2 km nord for Faaborg.

I huset er der særskilt omklædning og bad for mænd og kvinder. Herudover er der opholdsstue, køkken og bestyrelseslokale. Vi kan derfor både dyrke motion og efterfølgende tale om dagens oplevelser over en kop kaffe, øl eller sodavand.

.