FSM-faaborg.DK
 Klubben               Cykling               Løb              Gåmotion            Skiløb            Triatlon
Nyheder Bestyrelse Kontakt Generalforsamling Love Skismøren   Stævner Om_os

Kontakt/spørgsmål til klubben. Udfyld nedenstående formular. Når der trykkes SEND, sendes den til kassereren.

Kassereren besvarer spørgsmålet eller sender videre til den rigtige person ⇒

Indmeldelse i Faaborg Ski og Motionsklub for enkelt personer ⇒

Indmeldelse i Faaborg Ski og Motionsklub for Familier ⇒

For et kalenderår koster medlemskab af klubben:

· familie 500 kr.
· senior (fra 25 år og op efter) 325 kr.
· unge under 25 år 150 kr.

Indmeldelse sker ved udfyldelse af formular – se ovenfor. Pengene sendes til konto regnr. 0828 konto 1417045 med angivelse af betalerens navn. Medlemskabet får først virkning, når pengene er modtaget.

Medlemskabet giver adgang til alle afdelinger. Der betales ikke ekstra for at deltage i flere afdelingers aktiviteter.
Der betales dog ekstra for licens til konkurrence cykelryttere og for deltagelse i Triatlon.

Klubben arrangerer i årets løb nogle stævner, hvor medlemmerne hjælper til på tværs af afdelingerne. Ligeledes deltager medlemmerne i vedligeholdelse af klubhuset.

Du er velkommen til at deltage tre gange, inden du melder dig ind.

.